## WDFW BUDGET AND POLICY ADVISORY GROUP MEETING

Wednesday, December 6, 2017, 9:00am-4:00pm South Puget Sound Community College, Lacey Campus 4220 6th Ave SE, Lacey, WA 98503; Room #186

## Agenda

9:00am	Introductions (30 min)	All
9:30	Opening Remarks & Discussion with WDFW Director (30 min)	Unsworth
		All
10:00	Break (15 min)	
10:15	Overview of Proviso (15 min)	Pamplin
10:30	Setting Up the Advisory Group (60 min)	Pamplin
	<ul> <li>Draft charter and ground rules</li> </ul>	Facilitator
	<ul> <li>Meeting by meeting schedule</li> </ul>	
	<ul> <li>Themes from meet and greet conversations</li> </ul>	
	Your notebook	
11:30pm	Begin Budget 101 Discussion (30 min)	Pamplin
12:00pm	Break for lunch (30 min)	
	Lunch is provided for Advisory Group members	
12:30pm	Budget 101 Discussion, continued (60 min)	Pamplin
1:30	Zero Based Budget Overview & Discussion (1 hour)	Giglio
		Davis
2:30	Break (15 minutes)	
	We might take the break earlier if needed	
2:45	Outreach Plan (30 min)	Facilitator
3:15	Future Meeting Scheduling (15 min)	Facilitator
3:30	Public Comment	
	Time will be adjusted as needed to allow 3 min per commenter	
3:45	Wrap up and Next Steps (15 minutes)	Facilitator
4:00 pm	Adjourn	