WTS ADVISORY COMMITTEE

Wednesday, December 13, 2017 Hal Holmes Center 209 Ruby St., Ellensburg, WA

AGENDA

6:00 pm Get Settled, Introductions and Agenda Review (10 minutes)

6:10 pm Draft Committee Recommendations & Report (1 hour 15 minutes)

 Committee will review recommendations on which members reached consensus, and recommendations on which members did not reach consensus.

7:25 pm Finalizing the Recommendations (20 minutes)

• Committee will finalize its report to WDFW.

7:45 pm Implementation Considerations and Next Steps (30 minutes)

• WDFW will update the Committee on the December Fish & Wildlife Commission meeting and will discuss implementation plans and next steps for the Wenas Advisory Committee.

8:15 pm Opportunity for Public Comment (10 minutes)

There will be sign-up sheets available at the start of the meeting. Each
person will have approximately two minutes to speak, depending on the
number of people that are interested in speaking. Please be respectful of
the time limit. We can adjust the agenda to provide for additional time if
needed.

8:25 pm Final Wrap Up (5 minutes)

8:30 pm Adjourn

Agenda times are approximate and subject to change as the meeting unfolds.